Van Gerven installatie Esbeek

Airco

Airconditioning werd vroeger vooral gezien als luxe, tegenwoordig is dit anders. Vooral in warme, vochtige zomers kan het in bijv. de slaapkamer, woning of kantoorruimte bijzonder onbehagelijk worden, en in dat geval is airconditioning geen luxe, maar pure noodzaak. Airconditioning zorgt n.l. voor een gelijktijdige controle van niet alleen de temperatuur, maar ook van de vochtigheidsgraad, luchtkwaliteit en luchtcirculatie. Hoe beter deze controle, hoe groter het comfortgevoel voor de gebruiker. Bovendien filtert een airconditioner stof en vuil uit de lucht zodat de binnenlucht schoner wordt.
 
Wij verkopen en monteren airco's voor alle ruimtes en gebouwen, dus voor uw woonkamer, slaapkamer of uw hele huis, maar wij leveren ook airco's voor in serverruimtes, kantoren en showrooms. Airconditioners zijn er in veel soorten, maten en merken. Zowel vloermodellen, wandairco’s als plafondinbouwcassettes kunnen worden geïnstalleerd.
 
Airconditioners zijn verkrijgbaar als split- en multi splitsysteem.

Splitsystemen:

Splitunits zijn opgebouwd uit twee delen, een binnenunit en een buitenunit, die beiden vast opgesteld worden en met koelleidingen met elkaar verbonden worden. De buitenunit kan op de grond, met beugels aan de wand of op het dak geplaatst worden.

Multi Splitsystemen:

De Multisplit-systemen zijn bijzonder efficiënt en rendabel, omdat meerdere binnenunits met één buitenunit verbonden kunnen worden. Het maakt hierbij niet uit welk model binnenunit men gebruikt.